1/2 part av tomannsbolig på Lade, Trondheim.

«Vi hadde i lang tid ønsket å fornye kjøkkenet. Etter hvert kom vi frem til at vi skulle lage åpen løsning mellom kjøkken og stue. Furumøblene som hadde sett sine beste dager var også klare for utskiftning. Vi så fort at dette ble en omfattende jobb og mange brikker skulle på plass.

Kjøkkenet vårt hadde en del «rare» vinkler og vi ønsket at resultatet skulle bli så bra som mulig. I tillegg var det viktig for oss at møbler, lys-skjerming, belysning og fargevalg stemte overens i.o.m at dette nå skulle bli til ett rom og måtte sees helhetlig. Prosjektet omfattet også nytt tak med downlights som en del av belysningen.

Hvordan skulle vi gripe tak i dette og i hvilken ende skulle vi begynne? I en travel hverdag landet vi på å kontakte InLuna. Veronica kom på befaring og sammen med henne fikk vi ned på papiret hva vi trengte hjelp til. Etter å ha fått et prisoverslag fra henne valgte vi å gå for InLuna. Det har vi ikke angret på et sekund!

Vi hadde gjort oss noen tanker om en del ting på forhånd og det var fint å få bekrefte om det kunne la seg gjennomføre. Løsningen Veronica presenterte for oss var veldig informativ og detaljert. Hun hadde skjønt hvilken stil vi ønsket og hva som passet til huset ellers. Den inneholdt prøver på forskjellige materialer, utsalgssted og pris noe som igjen sparte oss for en god del tid og arbeid. Hun hjalp oss også med å tegne planløsningen på kjøkkenet.

Etter at jobben var gjort og vi, med noen små unntak, hadde fulgt Veronicas plan til punkt og prikke er konklusjonen at vi er kjempefornøyd med resultatet. Veronica er seriøs i det hun gjør og vi oppfatter henne som nøyaktig og pålitelig i tillegg til at hun lytter til kundens ønsker. Vi fikk akkurat den hjelpen vi trengte og anbefaler henne med glede til andre i samme situasjon.

Mvh. Kristin & Erlend»


Leilighet i Fortunalia, Trondheim.

Terasseleiligheten var helt ny da eieren flyttet inn. Nye møbler samt belysning trengtes, og sammen med kunden var jeg rundt og kikket i forskjellige butikker. Vi fant møbler som stod godt til både leiligheten og eieren selv!

«Jeg Vigdis Wanvik kjøpte terasseleilighet i Fortunalia i 2007. Jeg trengte hjelp til møblering av 121 kvm på 2 plan. I denne sammenheng ble jeg tipset om InLuna. Veronica som er interiørkonsulent tok oppdraget på strak arm. Vi var ute i forskjellige butikker og plukket møbler og tilbehør. Veronica var i leiligheten og tok bilder og tok mål. Hjelpen fra InLuna var veldig ryddig og Veronica var effektiv i sin jobb. I dag er jeg veldig fornøyd med at jeg valgte InLuna!! Velg InLuna og dere blir 100% fornøyd.»


Rekkehus på Persaunet, Trondheim.

I dette rekkehuset var det gode oppbevaringsløsninger som stod høyest på ønskelisten. Eierne trengte hjelp til å innrede en bod, et vaskerom, en arbeidskrok og tv-kroken i kjellerstuen.

«Vi hade problem med att komma på løsningar i vår kjellstue, arbeidskrok, vaskrum o bod. Dærfør ringde vi Veronica på InLuna till hjælp. Hon kom och tittade hur det såg ut, lysnade på vad vi ønskade och kommed fyndiga ideer hur vi skulle kunna få det till. Efter några dagar fick vi uppritade skisser på rummen med førslag på møbler o løsningar med hænsyn till rummen. Veronica gjorde en kjempe jobb. Vi hade så många ideer men kunde inte riktigt få dem fram, men det fick vi tack vare Veronica. Vill på det starkaste rekommendera InLuna och Veronica før hennes kreativitet och angagemang.

Mvh från en nøjd kunde.»